Sunday, September 30, 2012

Visiting Dear Friend & Delivery of Al Wahida

Hi salam,

saje buat delivery door to door since yang purchase pun kawan sekolah lama kan.
Aisyah (their daughter) sangatlah peramah. tak macam first time visit dia, dia mcm tengok : mom, siapa stranger ni. ups.


dia terkejut tengok cincin macik
ibu cincin macik besar sgt, kenape bu
meh macik pakaikan aisyah, nak?


hugs baby bear.

she brought the cd to me & i  read the front cover for her.


sorry, im not good in taking pictures.
they bought NEESA FOR WOMEN
and
B-TEUGA COFFEE FOR MEN


Note: malam ni masuk tidur awal. ups.
Thanks guys!

Saturday, September 29, 2012

An Entry On Beautiful Sunday Morning


A motivational quotes :



MEN SHOULD READ THIS ! - MEN PLATINUM PRODUCTS BY AL WAHIDA

Produk terlaris yang baru sahaja dikeluarkan oleh Al Wahida Eternity

http://www.facebook.com/amalina.zainol#!/alwahidaeternity?fref=ts

MEN HYGIENE WASH
HARGA: RM 75
Untuk kegunaan luaran sahaja. Berbentuk spray disembur satu kali sahaja ke alat sulit kemudian diratakan dan dibiarkan selama 20 minit. Kemudian dibasuh.
Kebaikan : untuk kebersihan alat sulit; untuk mengelakkan jangkitan fungus ketika bersama; untuk menyembuhkan penyakit sifilis dan juga mengurangkan risiko jangkitan alat sulit.

Hygiene wash ini memberi rasa yang sedikit kebas, oleh sebab itu hanya satu kali semburan sahaja diperlukan. Jangan guna lebih dari satu semburan. Okay.
Cairan pembersih ini mengandungi kandungan gambir sarawak, cengkih, kunyit, dan lain-lain herba  yang dijamin halal dan piawaian yang disahkan.




''DIJAMIN HALAL, BERKUALITI DAN SANGAT BERPUAS HATI"

MEN COFFEE BURUNG B-TEUGA
HARGA: RM80/kotak/5paket
Satu kotak mengandungi 5 paket.
Diambil satu sejam sebelum bersama isteri.
Fungsi: elakkan keletihan, meningkatkan "performance", tingkatkan hormon testesteron dan juga untuk lelaki yang lemah syahwat.

"CUBA DULU SATU KOTAK (5PAKET), KALAU MENJADI BELI LAGI"


MEN CAPSULE BURUNG B-TEUGA
HARGA RM90/box/10capsule

Okay, bagi lelaki/suami yang tidak gemar akan coffee, anda boleh mengambil B-Teuga di dalam bentuk pil.
1 kotak mengandungi 10capsule, dan digunakan untuk 10kali atau lebih bersama isteri. Mengikut "semangat" masing-masing.
Perlu diingatkan pengambilan satu biji SAHAJA, JANGAN AMBIL LEBIH !
Itupun di ambil sejam sebelum hubungan kelamin. Dan dilarang sama sekali mengambil bersama dengan COFFEE B-Teuga.
Alasan: anda mengaum, kesian jiran sebelah okay. so please, do BEHAVE (:

"PEKENA 3-3 PRODUK NI, GERENTI SENYUM SOKMO SUAMI ISTERI, TAK PERCAYA BOLEH CUBA"

"STOCK TERHAD YE ABANG-ABANG KAKAK-KAKAK (: "

Semua gambar seperti dibawah adalah ready stock. Sekarang sekiranya berminat boleh hubungi saya / PM di http://www.facebook.com/amalina.zainol


Bila isteri dan suami masing-masing berpuashati, insyaallah pahala ibadah itu akan dikira.
Tak kan ada lagi rungutan tak puas hati dari pasangan masing-masing.
Produk yang dikeluarkan oleh Al-Wahida adalah diformulasikan khas untuk suami - suami yang "Kurang"
bertukar menjadi "HEBAT DAN PERKASA", Insyaallah.

Pilihan di tangan anda. Untuk bahagia atau derita. (:
















This is ONE OF THE SOLUTION. THE CHOICES IS IN YOUR HANDS.

SAY YES, AND PM ME FOR ORDER ! (:


TESTIMONI!!!!!


Friday, September 28, 2012

Raudhah Yang Memanggil-Manggil

Tak akan dalam hidup aku.
Lupa akan kenangan berasak di Raudhah.
Satu tempat waqaf yang pada kawasannya termaktub:
Itu pintu syurga; apa-apa kamu doa Aku makbulkan: kata Allah.

Dimana?
Di antara Maqam Rasul dan rumah Baginda.

Masih dalam ingatan.
Bila mana terjatuh aku kebelakang tepat di atas hamba lain yang sedang sujud.

Besarnya kuasa Allah.
Hati aku merajuk. Tapi aku tahu tak ada yang mahu pujuk.
Kata aku: tidak apa-apa kalau ga bisa tunai solat 2 rakaat di sini, cukup kalau Rasullullah SAW tahu akan kedatangan aku.

Lebih dari cukup, kalau Allah makbulkan semua permintaan aku tika keberadaan aku di Makkah.
Tuhan,
Ingatan ini jelas.
Teguh seperti ombak dan pantai.
Irama dan lagu boleh dipisah kalau melodi lain disimbah.
Tak sehebat akar tunjang dengan tanah.

Tapi Allah Maha Besar.
Sedu sedan aku menangis tak terlintas apa mahuku; selain berlari meninggalkan taman syurgaMu
Dan kau, yang maha tinggi kasih sayang.
Kau lapangkan ruang, kau jauhkan yang lain menyimpang.
Malunya aku sampai ke tulang melabuhkan punggung menunjakkan telapak kaki.
Sehingga sujud aku ruang itu aku yang punya mana bisa orang lain halang.

Kerna kau Ya Rabbi,
Tahu apa ada dalam hati,
Sama ada yang aku sayang hatta yang aku benci lalu bawa aku sampai mati,
Kau perkenan apa yang aku pinta, saat sujud aku pecah dada aku.

"itu bau Raudhah ya Allah"

bau itu sampai kapan tak bisa aku lupa biar tubuh aku sudah dikafan.

Note: sayang tahun depan jom la tunai haji.
xoxo.




My Serikandi Khadijah to be LIKE

Insyaallah,

Saya doakan sesiapa yang LIKE page saya, akan dimurahkan rezeki, dilapangkan dada, diteguhkan iman dan keyakinan terhadap Islam; lebih patuh dan taat pada perintah Allah. Amin.

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.359577677461816.87341.358836224202628&type=3#!/SerikandiKhadijah

Al Wahida To Be Delivered

A few order has been logged for today. Delivery door to door shall be made tomorrow, Insyaallah.

Hafidz Yaakob -Mahaguru Coffee
Masniza Muslim - Colla Vita
Bella Rina - Colla Vita
Manisah - Face Cleanser


So, siapa yang belum order lagi, place your order now.



Thursday, September 27, 2012

CORSET MAHAL GABAN

Salam peeps!

To let you know that corset ni sangat-sangat bagus tau.

Tuesday, September 25, 2012

Dapatkan Kulit Anjal Berseri Menawan Jelita Dengan Al-Wahida


MERAWAT LUKA BERSALIN

PRODUK AL WAHIDA untuk merawat luka bersalin,

Boleh dapatkan dari saya.

Delivery ke seluruh Malaysia setiap hari.

Monday, September 24, 2012

Cara Pembayaran Untuk Produk Al Wahida

Sekiranya anda berminat untuk membeli produk-produk ini, sila lakukan perkara seperti di bawah tau.

1. SMS ke 012 9639443 untuk tanyakan perihal produk atau email ke amalina.zainol@yahoo.com
2. Berminat dengan pembelian? Lakukan pembayaran ke Maybank Acc. 1627 3103 8871.
3. SMS no reference dan alamat anda ke no. hp di atas.
4. Produk akan dihantar ke alamat yang diberikan beserta no. rujukan.

5. OK kan?

Thanks!

PURCHASE AL WAHIDA PRODUCT AND REDEEM FACIAL DISCOUNT AT KENANGA SPA



Great Big Deal is now available !

LIKE http://www.facebook.com/#!/pages/Kenanga-Spa-and-Beauty-Centre/172770212737717

ORDER any of Al Wahida Product http://www.facebook.com/#!/amalina.zainol

and

REDEEM discount voucher at KENANGA SPA & BEAUTY CENTRE !






GRAB IT NOW!

Sunday, September 23, 2012

BUY NOW BEAUTY & HEALTH PRODUCTS BY AL WAHIDA

Sesiapa berminat dengan produk ni, boleh contact sy di ;

amalina.zainol@yahoo.com
012 9639443















salam diary,

i truly believe that if we help people.
Allah will help us.

and not only us.
Allah will also help our parents, siblings, and our beloved ones.
kan?

xoxo.

Saturday, September 22, 2012

Barbie Dolls!






Metropolitan Square


Yaya or Rarra

Nenna & Rarra 



Nenna & Sofia







video

Nenna on her trial frog style, hihi

Trial kena spoil oleh Rara, haha ! she jump over!! oh ho~~